15 Ocak 2011 Cumartesi

Yeni Bir Sayfada Sana Bakmak




Hepimizin özlemle beklediği, yıllardır türlü sebeplerle ertelenen veya başarısız olunan stad projesinde sona gelindi, bugün yeni stadımıza, Ali Sami Yen Spor Kompleksi- TT Arena'ya kavuşuyoruz. Bu kavuşma emektar stadımızla, acı-tatlı hatıralarımızla vedalaşma anlamına geldiği için aslında buruk bir kavuşma oldu. Beypazarı Şekerspor maçında kimimiz Tugay gibi üzüntümüzü dışa vurduk kimimiz Ali Kırca gibi içimize döktük gözyaşlarımızı. Ama geride bırakılan onca yaşanmışlığa bir çırpıda veda etmek tabii ki mümkün değildi.

Yıllardır sorunlu olan klüp ekonomimize büyük katkı yapacağını düşündüğüm, gelirlerimizi rakiplerimizle aynı seviyeye çıkarmasını ümit ettiğim stadımıza Ajax maçıyla merhaba diyoruz. Rahmetli Özhan Başkan'la başlayan ve bu yönetimin de zamanında bitmesi için uğraştığı bu proje için yönetime teşekkür ediyorum, Özhan Başkan'ı tekrar rahmetle anıyorum. Fakat sorulması gereken önemli sorulardan birisi bu yönetim ve bu futbolcu kadrosu yeni stadı açma ve o stadda ilk maçı yapma şerefine layıklar mı? Yepyeni ve temiz bir sayfa açmaya hazırlanırken bu karaktersiz oyuncu kadrosuyla geleceğe ne kadar ümitle bakabiliriz? Barış-Sarp-Balta sahadayken o tribünleri 52bin kişi her maçta doldurur mu?
Başka bir deyişle bugün yapılacak açılışla birlikte aslında mevcut yönetim de görev süresini ve başlıca yapması gereken görevlerini tamamlamış oluyor. Umarım seçimden sonra geleceğe çok daha umutla bakabileceğimiz bir yönetim ve hedeflere uygun, karakterli (sağdaki ve alttaki fotoğraflarda şifresini verdiğim gibi) bir oyuncu kadrosuna sahip oluruz.

                                       

Cimbomuma yeni evi-bizlere yeni mabedimiz hayırlı olsun!
TT Arena'da nice zaferler-nice kupalar görmek dileğiyle...


fotoğraflar: www.galatasaray.org & insua official twitter page