2 Şubat 2011 Çarşamba

Doğum Günün Kutlu Olsun Kral


 Doğum günün kutlu olsun Taçsız Kral'ımız !
Sahada ruhsuz oyunlarıyla bizi kahredenlere, senden miras kalan bu şanlı formanın hakkını veremeyenlere, ihanet etmemek uğruna servet teptiğin bu taraftarı iki kuruşluk insanların ağzına sakız yapan, hedef gösteren, koruması gerekirken vurun abalıya diyerek itip kakan, kimin başkanı-kimin hakkının savunucusu olduğunu unutup mevkii sahiplerine yalakalık yapanlara inat; bugün-yarın-her zaman: 
Profesyonelliğe Karşı Metin Oktay!
İyi ki doğmuşsun Kral, keşke bugün de aramızda olsaydın da Galatasaray'ın büyüklüğünü anlamayanlara hadlerini bildirseydin.
 

Suç Sakızda Mı?


Bu videoyu youtubeda gezinirken gördüm, tasgoler isimli kullanıcı emek sarf etmiş ve Galatasaray-Medical Park Antalyaspor maçında Misi'nin sahne aldığı dakikaları kesip düzenlemiş.
Burdan da görülebileceği üzere adaptasyon dönemini atlatmaya çalışmasına ve tam olarak alıştığı mevkii olan 10 numara mevkiinde oynatılmamasına rağmen Misi takımın atağa çıkmasında çok büyük rol oynuyor, defansa gelip top alarak bu konuda yeteneksiz olan Barış ve Mustafa'nın işini kolaylaştırıyor, duran topları kullanıp asist yapıyor.
Teknik direktörümüz ise displinsiz olduğu gerekçesiyle alınması için son güne kadar uğraşılan ve bu senenin bizim açımızdan en pahalı transferi olan bu adamı bir çırpıda harcıyor. Sivasspor veya kaybettiğimiz Bursaspor maçları göstermiştir ki orta sahamız Arda oynamadığı zaman üretkenlikten çok uzak,rakip ceza sahasına yaklaşmayı beceremeyen bir yapıdadır. Hal böyleyken ve yerine bir isim alınamamışken bu adamı affetmemek ve klübün milyonlarca €'sunu sokağa atmak kimin kabul edebileceği bir iştir?
Tek suçu sakız çiğnemek ve kaybedilen maçtan sonra takım otobüsünde gülümsemek olan bu adam eğer büyük umutlarla getirildiği bu takımda başarılı olamıyorsa veya oynatılmıyorsa suç onu oynatmayı beceremeyen-anlamaya çalışmayan teknik direktörde midir, Dzeko-Grafite'yle oynarken Bundesliga asist kralı olmuş bu futbolcuyu Barış-Ayhan-Mustafa-Balta'yla yan yana oynamak zorunda bırakan yönetimde midir, yoksa üç kuruşluk sakızda mıdır?