16 Ocak 2011 Pazar

Miadını Dolduran Başkan

Türk Telekom Arena'nın mimarı Recep Tayyip Erdoğan'a ise büyük ayıp edildi. Galatasaraylı olduğunu düşünmediğimiz insanlar protesto ettiler. Bu durum bizi de çok üzdü. Stadın her aşamasına canı gönülden uğraş veren başbakanımızın samimiyetini karşılıksız bırakmak istemedik ve davet ettik. Bazı taraftarlar düğün gecesine leke sürdü. Bu insanları Galatasaraylı kabul etmiyoruz.
- Bizim 200 tane kameramız, 40 tane de polis kamerası tribünleri takip etti. İncelemesini yapacağız. Bu insanları stada sokmyacağız.

Bunlar klübümüzün artık koltukta son günlerini yaşayan başkanının bugün Aslantepe'de yapılan toplantıdan sonraki basın açıklamasının bir kısmı.
Tek amacı projenin bitirildiğini görmek olan, bu uğurda hayatını ortaya koyan rahmetli Canaydın'dan ve asıl bu işin mimarı, araziyi teklif eden-projeyi hazırlatan Sarıgül'den açılış konuşmanda hiç bahsetme, onun yerine sırf reklemını yapmak için Eren Talu'ya her türlü zorluğu çıkartıp iflasına sebep olup sonra projeyi kendi kuruluşu tokiye yaptırtan ve resmen kendi propagandasını yaptıran bir insan müsveddesine yalakalık yap.
Dalkavuğun önde gideni toki başkanı merhum başkanın hakkında atsın tutsun ses çıkartma,üstüne de yuhalayan taraftarlarını bir daha stada almamakla tehdit et.
Polat miadını doldurdun, yaptığın açıklamaların söylediğin sözlerin yenilir yutulur tarafı yok. Biz senden şerefli bir Galatasaray'lı olup toki başkanını konuşmalarından ötürü kınamanı beklerdik, sen kendi taraftarını stada almamakla tehdit ediyorsun. Bu kadar alçalan bir başka başkanımız olmamıştı tarihte, futboldaki başarısızlık belki beceriksizliğinizle açıklanabilir ama bu son yaptığınız açıklama yönetim olarak kişiliksiz olduğunuzu gösteriyor. Galatasaray sevgisi varsa biraz içinizde, o koltuğu bırakıp gidin!