9 Mayıs 2011 Pazartesi

Sizi Tarih Asla Affetmeyecek!!!

14 Mayıs'ın gelmesini dört gözle beklerken her hafta izlediğim maçlarda takımımızın içler acısı halini görerek kahrolmaya devam ediyorum.
Bu takımın bu hale gelmesinde en önemli etken olan ve 14 Mayısta görevlerinin bitmesiyle karanlık günlerden çıkacağımızı umduğum yönetim kuruluna bir çift sözüm var: bu büyük kulübü bu hale düşürdüğünüz için tarih sizi asla affetmeyecek.Saçma sapan transferlere benim forma,dergi,maç bileti, vs. alarak kulübe kazandırdığım paraları çarçur ettiğiniz için size hiçbir hakkımı helal etmiyorum.


Gelecek sezon için düşünmediğiniz bir hoca istedi diye, takımdaki en önemli orta saha oyuncusunu, Bundesliga asist kralı olmuş bir oyuncuyu sildiniz.Gene aynı hoca istiyor diye, kaleciden çok herşeye benzeyen bir adamı tutup getirdiniz, elinizdeki bütün kalecilerden iyi olan ve daha çok genç olan Fırat'ı Kasımpaşa'ya gönderdiniz. (Umarım Fırat'ın bu akşamki ve daha önce BJK maçındaki performansını görüp biz nerede hata yaptık diye sormuşsunuzdur kendinize.) Yine Hagi'nin isteğiyle alınan Stancu, bugüne kadar kendisine ödenen bonservisi hakedecek bir oyun sergileyemedi.

Takımın başındaki teknik direktöre posta koyacak veya takımdaki genç oyunculara ağalık taslayacak kadar kendini takımın üstünde gören 'ayıboğanı' herşeye rağmen takımda tutmaya devam etmek ve yaşanan olaylara rağmen hiçbir ceza dahi vermemek yönetimin acizliğinden başka bir şey değildir.

İstifa da bir erdemdi fakat siz bütün ısrarlara rağmen hatalarınızı yeni hatalarla örtmeye çalıştınız, Galatasaray'ın en kötü yönetimi olarak anılacaksınız, kaybolan yıllar ve boşa harcanan paralar için tarih sizi affetmeyecek.