3 Mart 2011 Perşembe

Olmuyorsa Zorlamayın!

Dün akşam sahada pozisyon olarak üstün olan taraf Galatasaray gibi görünse de pozisyonlar incelendiğinde tehlikelerin duran top ya da Baros'un önüne atılan toplarla yakalanan kontra ataklar olduğu görülüyor. Kendi evinde deplasman takımı gibi oynayan bir Galatasaray vardı dün akşam arenada. Kağıt üstünde 3 forvetle oynayan ama üretkenlikten uzak, akıllı pas yapamayan, her şeyden önce bu kupayı en çok kazanan takım ünvanını hak etmeyen bir Galatasaray...
Öteki tarafta ise ilk maçtaki skor avantajını akıllı oynayarak ve oyunu soğutarak korumaya çalışan ve bunu başaran Gaziantepspor.
Bir yanda transfer döneminde yönetim hataları yapan, maç içinde teknik direktörünün yanlış kadro tercihleri ve oyun sistemi nedeniyle başarılı olamayan Galatasaray, diğer tarafta bütçesine göre oldukça kaliteli ve isabetli yani 'nokta' transfer yapan ve hocasının doğru taktik diziliş, doğru kadroyla oynattığı Gaziantepspor.
Beyler Türkiye Süper Ligi'ni ve Türkiye Kupası'nı en çok kazanan takımın yöneticisi, teknik direktörü veya oyuncusu olmak kolay değildir, herkes bu yükü kaldıramaz,bu mevkiiye gelen eğer gereğini yerine getiremiyorsa orada kalamaz. Eğer bu büyük takımın ve büyük taraftarın beklentilerini yerine getiremiyorsanız, hak ettikleri başarıları yaşatamıyorsanız size yakışan bırakmaktır. Olmuyorsa zorlamanın anlamı yok, ne bu kulübü ne de onu seven milyonlarca taraftarı üzmeye, yıpratmaya hakkınız yok.Bu kaostan bir an önce çıkmak ve yeni bir heyecan için lütfen yolumuzdan çekilin, sizinle olmadığı-olmayacağı aşikar.