7 Kasım 2010 Pazar

Rezalet

Maçın özeti;

Engin Baytar : 2 asist
Umut Bulut : 2 gol

Bu adamların bunları yapmasına izin verdiğiniz için tiksindim lan hepinizden...
Servet eskiden Sheva rezil ederdi şimdi Engin Baytar bile dalga geçiyo, bence bir Bank Asya takımı bul kendine, orda güvenirler sana.

Ve sen Sayın Polat...
Bütün maçları bizim gibi sen de izliyorsun acaba senin bizden farklı olarak gördüğün ne var da bunlara hala tahammül edebiliyorsun?

2 yorum:

  1. Aslında maçta insanı çıldırtacak şeyler yok değildi ama genel olarak (ne kadar kendisini sevsem de) Rijkaard döneminin aksine takımdaki herkes bir şeyler yapmaya çabalıyor. Özellikle Pino ve Misimovic in formunun her geçen gün yükseldiğini düşünüyorum.

    Ama iyileşme belirtilerine kendimizi kaptırırsak bazı yaraların kangren olacağı tartışılmaz bir gerçek. Benim gözümde bunun iki temel noktası var.

    Bunlardan ilki, senin de dediğin gibi Servet. Ömer Üründül ağzıyla konuşmak istemiyorum ancak modern futbolda böyle kalas adamlara yer olmadığı, bunlara yer verip bel bağladıkça da modern futbolda takım olarak var olunamayacağı bir gerçek. İstediği kadar agresifliği ve kuvveti olsun, kalkıp birinci bölgede top kaptırabiliyorsan ve dahası bunu her maç yapıyorsan o zaman kaç top kestiğinin bir önemi kalmaz. Müthiş ara paslar atmanı kimse beklemiyor Servet, ancak bu senin kendini görmene engel değil. At taca, kornere. Ne kendini maymun et ne de bizi sinir hastası... ( Gerçi Türkiyeye yerleşmek isteyen o gavur gacıyı aldatmaya kalkınca bunun imkansızlığına inanmıştım)

    İkinci temel sıkıntı da herkesin bangır bangır pöykürdüğü gibi orta saha... Artık 10 numara dönemi kalktı, dolayısıyla mücadeleci ve teknik bir pasör olmaksızın sistem oturmuyor. Çift yönlü orta sahaya hep verilen bir örnektir Gerrard, ancak Liverpool un son iki maçını izleseler Galatasaray ön liberosunun depresyona gireceğine eminim.

    Uzun lafın kısası, atak olgunlaşırken topa hükmedemiyorsan ve hemen her maç atak başında top kaptırıp gol yiyorsan ileride kimin olduğunun bir önemi yoktur. Asla topla oynayamaz, asla takım hücumu yapamazsın. Dahası bu iş ne Servet ne de Sarp ile olacak iş değil. Cana da fiyasko çıktı. Bu dakikadan sonra elde kalanlara bakıp beklemek gerekir.

    Son söz: Yapma Oz Büyücüsü, yapma...

    Batur.

    YanıtlaSil
  2. Adanaspor'la GS arasında ben bir fark göremiyorum.Onlar da M'billa'yı forvete koymuşlar.Biz de Pino'yu koymuşuz.Hızlı gider uzaktan vurur falan gol olur diye.Şu oynanan oyun için ekstra transfer yapmaya gerek yok.Bank Asya'daki gibi 2 yabancı alıp yerlilerle bu oyunun aynısını gayet güzel oynarız.

    YanıtlaSil